Nærmiljøet

Bo midt i det

Er dette Bærums hyggeligste lille sentrum? Bo med marka i ryggen og fjorden innen rekkevidde, side om side med trivelige butikker og naboer som også vet å nyte livet. Enten du vil inn i skogen eller trekke frisk sjøluft – nå bor du endelig midt i det.

Å høre til

Hent en pose nystekte croissanter på ditt lokale bakeri. Ta med deg en orkidé fra blomsterbutikken og kanskje en liten cortado i farta. I Meglergården bor du med gangavstand til et sjarmerende utvalg av butikker og flere gode spisesteder, som tilbyr alt fra duggfrisk sushi til lun, krydret indisk familiemiddag.

Lett å reise – enkelt å komme hjem

På Bekkestua har du full tilgang til både buss, T-bane og trikk. Bane nummer 3, Kolsåsbanen, går fra Kolsås i Bærum til Oslo sentrum. Lilleakertrikken, nummer 13, tar deg på skinner via Jar og over Lilleaker til Skøyen, Skarpsno og Solli plass og videre til Oslo sentrum. I tillegg har du busslinjene til Oslo bussterminal, til Kolsås, Sandvika eller Rykkinn og Snarøya. Bekkestua regnes for å være snill mot bilister, og med et godt utbygd veinett kan du raskt rekke både lunsjen på Lysaker brygge og åpningstidene på IKEA Slependen. Andre velger å ta sykkelen til jobb på godt utbygde og tilrettelagte sykkelstier.

Å bo i Meglergården skal gjøre hverdagen enklere og livet mindre hektisk. Her rusler du gatelangs med handle- posene istedenfor å stress-handle i et senter langs en motorvei.

Ballerud, Grini og Haga golfbaner finner du like i nærheten.

Finn Bragnes Eiendomsmegler
Iga Okon Eiendomsmeglerfullmektig

MELD INTERESSE