Meglergården

Velkommen til 48 moderne selveierleiligheter med gjennomtenkte planløsninger og god standard, fine uteplasser og balkonger. I første etasje skal Coop Mega flytte inn i flotte, nye lokaler. I etasjene over ligger leilighetene. Fra 2. til 5. plan kommer det 2-, 3-, 4- og 5-roms leiligheter.

Like fint ute som inne

Liker du å kjenne vårsola varme i husveggen? Er du glad i å følge årstidene? Landskapsarkitektene Bjørbekk og Lindheim har hjulpet Stor-Oslo Eiendom og Lund+Slaatto Arkitekter med å utforme et hyggelig uterom rundt Meglergården, fordelt over to plan. Takhagen i det indre gårdsrommet er selve hjertet i prosjektet, der du kan slå av en prat med naboen eller finne din egen lune krok i solen med en god bok eller en kopp kaffe.

Alle boligene får eget uterom, enten i form av hage, balkong eller takterrasse

Små detaljer som er store

I Meglergården kan du parkere trygt i et felles garasjeanlegg, men du bestemmer selv om du ønsker å kjøpe p-plass. Hver p-plass er tilrettelagt for elbil-lading. Her kan du også gå den mørke årstiden varmt i møte. Oppvarming fra energibrønnanlegg og balansert ventilasjon vil sørge for et godt og lunt inneklima om høsten og i de vinterkalde månedene.

Finn Bragnes Eiendomsmegler
Iga Okon Eiendomsmeglerfullmektig

MELD INTERESSE